05 juli 2016

Nye mønstre ::: New Patterns

Jeg har mange deadlines for magasinmønstre, og så lager jeg mønstre til Northern Quilts abonnentene. Mønstrene kommer i nettbutikken, og til noen av dem har vi materialpakker i originalstoffene. Jeg kaller materialpakkene startKIT; for materialpakkene er en START på prosjektet. Som regel må du legge til vatt og baksidestoffer, av og til glidelås eller broderitråd selv. Og jeg er sikker på at du har restestoffer fra din egen samling, slik at du kan legge til en stoffbit eller to! Da får du nemlig 1) bruke nye lekre stoffer og 2) bruke flotte stoffer fra ditt eget "stash"!


New patterns: I´ve designed some new projects for you! I make patterns for quilt magazines too, and some patterns for Northern Quilts clubs. These new patterns are only in Norwegian text right now, but take a look- maybe you will be inspired?

Her er noen nye mønstre:


 ISKREM brikker: 
Brikker eller liten løper i 2 størrelser. De minste er fine som underlagsbrikker for hver person. Enkel maskinapplikasjon på enkel lappesøm. Gode foto og fargeillustrasjoner.
Her kan du kjøpe mønsteret! 


BLOMMA broderusk: 

Effektfullt broderi på smal løper eller brukt i pute (40cm). Lin og vevde stoffer satt sammen med rødt/beige/svart. Aurifil 12wt i broderiet. Stingbibliotek i mønsteret.
Kjøp mønsteret eller materialpakker her!

ROSA reisepose, broderusk: 

Liten mappe med to rom for rent og skittent undertøy. Broderi av en jente med hund på den ene siden. Lukking med en karabinkrok og D-ring. Enkel søm og quilting. Broderi i Aurifil 12wt, det er brukt mange forskjellige nyanser av rosalilla og bruntoner.


Kjøp mønster eller materialpakker her!


Påskegodt løper og brikke: 

Fin lang løper til påske, med enkle former av strimmelsett. Brikke med fluffy kyllinger laget med chenille-teknikken (mønsteret har steg for steg-fotos). Her trenger du en chenillekniv og chenillebørste.


Mønsteret finner du her!Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg