24 februar 2016

Reproabo pk 48: Storytellers

Det er klart for pakke nr 48 i Wolff & Juuls reproabo: og denne gangen er stoffene ekstra nydelige, bare se her:

We are shipping no 48 in Wolff &Juul reproduction club; Beautiful fabrics, historic theme text and a new block design! I have made a table topper using this block. Reproduction Fabrics from Windham, along with a creme striped fabric and a small print shirting from my stash.


Reproabonnementet har vi- Helene Juul og undertegnede- kjørt siden 2004, og det er kjent som Wolff & Juuls Repro-abonnement. Vi har kunder som har vært med i alle disse årene! I repro-abo pakkene er det en historisk tekst om et tema, samt lekre repros-stoffer, OG et lite mønster/designoplæg til hvad du kan bruge disse stoffer til. I år skal vi lage flotte blokker. Om du blir med, så kan du tilslutt bruke dem alle i en repro-sampler?Helene skriver på sin blogg:
I dette abonnement ynder vi som bekendt at beskæftige os med kvindehistorie og inspireret af den stofkollektion I får I jeres abonnementspakke denne gang, ”Storytellers” designet af Nancy Gere for Windham, fik vi lyst til at fortælle en historie, som måske er en lidt overset historie for de fleste? Nemlig det faktum at mange kvinder stiftede bekendtskab med det som på engelsk kaldes ”asylums”, sindsygehospitaler … og af årsager, der i dag kan virke rystende!
Stoffer i denne pakken er hentet fra kolleksjonen “Storytelles” fra Windham, samt Basics fra Paula Barnes. 
I denne pakke får abonnenterne et lækkert blokmønster! Wenche har syet blokken ind til en lille kvadratisk dug, som vist på billedet herover. Men, blokken  kan bruges til det man vil– måske kan man sy en eller flere blokke og lægge dem til side og måske bruge dem samme med andre flotte blokke som kommer i kommende repropakker!  Ta kontakt, hvis du ønsker å være med! Hver pakke koster kr 319,- pluss porto (vi sender taxfritt til utlandet).


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg