22 februar 2016

FRISK vårløper, nytt mønster! ::: FRISK table runner- a new pattern!

Møt den sprekeste vårløperen vi har laget: FRISK vårløper!  Det kom inn flotte stoffer i knallfarger og sprekt mønster, kyllinggult, appelsinoransje, limegrønn og en mønstret med fruktmotiver! Vi satte dem sammen med en god hvit og brukte den gode HexN`More-linjalen til å kutte sekskanter, trekanter og halve sekskanter. Sømmonn er inkludert i bitene når du kutter, noe som gjør det enkelt å sy sammen slik at alle sømmene stemmer!New pattern in the shop: FRISK table runner (sorry, only norwegian text at the moment)-
 a table runner in great spring-feeling colors, yellow, orange, white and lime! The super usable ruler HexN`More is used for every patch in this pattern- and best of all, NO inset-seams! The table runner comes together so easily, with hexagons, triangles and half hexagons. Easy peasy! I´m also very happy with the striped binding :-)


Løperen er sydd sammen med KUN rette sømmer- her er det ingen kjipe inset-sømmer (vinkelsømmer). Løperen får automatisk en fin spiss med blomstermotiver og de grønne halve sekskantene danne en fin ytterkant.

Løperen kan blir superlekker i andre farger også, hva med lilla adventsfarger, rolige japanske stoffer eller lyse aqua-toner? Vi har mønster med norsk tekst, med fargefoto og fargeillustrasjoner, noe som gjør det enkelt å følge mønsteret. Det er tilogmed foto av hvordan du kutter stoffbitene! Vi har laget stoffpakker med originalstoffene inkl.mønsteret.  Mønster kr 119,- og stoffKIT kr 349,- (mønster inkludert).


Hvis du ikke har HexN`More-linjalen, så kan du bruke malene i mønsteret. Tegn dem av på solid malplast før du bruker dem til å kutte etter. Mests nøyaktig blir det nok hvis du har linjalen, så vi anbefaler at investerer i en HexN`More. Det er en meget brukbar linjal, med massevis av bruksmåter og mønstre som er tilpasset linjalen, så det vil du garantert ikke angre på!2 kommentarer:

Gudrun sa...

Din löpare är en riktig vitamininjektion. Så¨läcker!!
Är det den lilla linjalen?

Radka sa...

Lovely, so bright :-)
xx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg