17 mars 2014

Eggehøne & kyllinger ::: EggHen with chicks

Fun pattern for Easter: An EggHen with small chickens! 


The hen has an opening in the back, and cotton batting or insulbrite batting will keep the boiled eggs warm a long time. Easy to sew, and with some fun details. The pattern is only with norwegian text for now, but there are lot of color photos and  the pattern sheet har full size pattern for the hen.


Morsomt mønster for eggehøne & eggekyllinger er klart nå! Mønsteret finner du i nettbutikken vår, og vi har også stoffpakker med originalstoffene. Mange forhandlere/ quiltebutikker vil ha mønsteret i butikkene sine nå også, så sjekk din lokale quiltebutikk og spør etter mønsteret! Og skal du til norsk quiltetreff i Kristiansand, så vet jeg at Lillestrøm sysenter skal dit med butikk, og de har mønsteret!


Eggehøna har åpning i ryggen for kokte egg. Høna er ca 25cm bred. Den er quiltet av te helt stykke stoff + vatt, på forhånd, slik at den er enkel å sy. Bruk en god bomullsvatt eller isolasjonsvatt, for da holder eggene seg varme lenge.


Eggkyllingene har åpning i ryggen de også, med plass til ett egg. Den tradisjonelle pyramideformen kjenner du sikkert, enkel å sy, og man kan pynte med nebb og kam som man vil.
Fine til påskebordet!

1 kommentar:

Maria Harrits sa...

Kan de også bruges til chokoladeæg?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg