04 oktober 2013

Revemat spisebrikker, nytt mønster! ::: New pattern, Fox food placemats

New pattern out now, Revemat (Fox food) placemats!
Pattern is in norwegian, but has lots of photos for quilt-as-you-go-tecknique. The fox is appliqued using fusible web and machine blanket stitch. Easy & fast!
I've made a light version and a grey/dark one, which is your favorite?


In the shop, you'll find fabric Kits incl.pattern and fabric for 4 placemats, for each colorway. You will need batting /fusible fleece and backing fabric in addition to the Kit, and some fusible web/ Heat'n Bond for the applique.

So, What does the Fox say! Ringdingding, eat your food....Nytt mønster ute nå, det er spisebrikker med enkel applikert rev selvfølgelig.... Brikkene måler 38x51cm og har en lomme for bestikket og serviett. Brikkene sys som quilt-as-you-go, noe som gjør at når lommen er sydd på, så er brikken ferdig quiltet, og det er bare lukkekanten som gjenstår! Så går det kjapt å sy 4 brikker!Vi har laget stoffpakker til begge fargevariantene, med originalstoffer så lenge vi har det på lager, deretter bytter vi ut stoffene med lignende flotte stoffer. Siden dette er et mønster i designabonnementet, så har abonnentene fått originalstoffene, noe som gjør at vi ikke har så mange Kit igjen nå med originalstoffer. Så vær kjapp hvis du ønsker deg et Kit!


Og ønsker du større pakke med stoff til 6 eller 8 brikker, så kan vi ordne det også, bare ring oss i butikkens åpningstid eller send en mail.
Vi anbefaler fusible fleece som vatt, eller en tynn bomullsvatt. Til applikasjonen brukte vi Heat'nBond Lite, som gir en lett applikasjon. 
Mønster kr Nkr 109,-
Stoffkit kun kr 399,- (og da er mønsteret til nedsatt pris!)
 

Ringdingding, spis opp maten din!
Her er fargevarianten med grå stoffer:


1 kommentar:

Alejandra Alcantara sa...

Good morning! I LOVE all of your designs. Will you be at the Quilt Festival in Houston in November? I want to buy a couple of your patterns.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg