26 august 2013

Håndsøm & Håndquiltingstråd ::: Hand quilting & Hand piecing thread

Nye farger av Ylis håndquiltingstråd er  kommet inn i butikken. Det er en nydelig gråaktig blå og så ren grå. Tråden er vokset 100% bomull, på flotte trådsneller i tre. Hele 1200yd, dvs 1080m på snella! Prisen er 119,- pr snelle. En flott tråd til håndquilting av svært høy kvalitet.

Great cotton thread for  handquilting: Yli hand quilting thread, glazed cotton on wooden spools. 1200yd on each spool! New colors in the shop now, grey and greyblue.
And my favourite thread for hand piecing, Yli Select. A very "hard" thread, but very smooth and easy to use for hand piecing. Cotton, 1000yd on each spool. Ecru and grey are great colors for piecing fabric with lots of different colors together!


Og så har vi inne på lager nå 2 farger av Yli Select, som er min favoritt-tråd for håndsøm. Ikke håndquilting, men håndsøm (håndsøm på "amerikansk", dvs uten pappmaler). Tråden er ikke vokset, men veldig hardt tvunnet, slik at den er stiv og "hard". Ikke noe god i symaskin, så jeg bruker den kun til håndsøm. Store sneller med 1000yd/ 900m tråd til kun 79,-/stk. Varer en evighet ;-)


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg