10 juni 2013

Repro-abonnementet pakke 41 ::: Reproduction ClubPakke 41 av Wolff & Juuls reproabonnement sendes ut denne uka til alle abonnenter.
Vi har i år sydd dukketepper av de fine reprostoffene, og denne gangen er det en søt quilt med trekanter som er modellen i pakke 41. Helene har sydd teppet, med hurtigteknikk. Stoffene er fine i klassisk rødt og blått, og baksiden er veldig fin, med et rutet stoff fra Helenes private skattekammer!The reproduction Club shipment no41 will be shipped this week. Wolff & Juul  (thats me and Helene Juul) have together written 41 different club patterns over the last 8 years! (or is it 9 years, Helene?) 
This time we have made another doll quilt. Easy piecing with great classic reproduction fabrics!
And the back side is especially sweet, with a blue check fabric from Helenes fabric treasure chest!


Dette er stoffene som Northern Quilts sender ut i denne pakken:
This is the fabric shipped from Northern Quilts this time:


Jeg har lyst til å sy et slikt trekant-teppe, med et flott kantstoff. I butikken har det kommet inn noen flotte kantstoffer med store mønstre, og jeg har plukket ut denne blå (som ikke er en repro, men som matcher veldig fint i fargenyansene) og så denne hvite med kraftig blomsterornamentmønster.
Hva synes du?

I'd like to make a bigger reproduction quilt, and I've found 2 great border fabrics in my shop, a blue flower print and a white & red flower ornament print. Which one do you think is the prettiest?
Maybe I could use those fabrics together, and then leave the border fabric decision for later...


Kanskje kan jeg bruke alle stoffene sammen, og så finne en annen kant. Av og til må man sy midtfeltet først, uten tanke på hva slags kant man vil bruke.


Om du ønsker å delta i reproabo- så er det ledige plasser hos meg. Du kan bestille abonnementet her, eller kontakte oss på tlf eller mail. (Kun kortbetaling for dette abonnementet,- vi sender ikke ut giroer.)
We have free spaces available on this fabric club- you may order Here!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg