15 januar 2013

QuiltMania magazine

One of the greatest adventures in 2012 was to be featured in the popular quilt magazine QuiltMania with 2 of my designs. I'm so happy for the chance to show that there is a great tradition of quilting in Northern Europe too!

  
En av de morsomme tingene som skjedde i 2012, var å få quiltedesign inn i dte franske/engelske magasinet QuiltMania. De er det største quiltemagasinet i Europa, og jeg er veldig stolt over å ha fått vist at det finnes en fin tradisjon for quilting i Norden også!


De ønsket å trykke mønsteret til min populære broderte Juleduk i vinterspesial nummeret av QuiltMania, Scandinavian Christmas Juleduk. I tillegg ville de vise fram et putedesign; et pyntehjerte i lin med blonder og strykemerke.
Her er noen foto fra magasinet:


 
Featured in the Special Winter edition of QuiltMania was the Scandinavian Christmas Table cloth quilt and a Vintage Angel Heart. Here are som photos of the great layout the editors in QuiltMania made:


Northern Quilts will be offering QuiltMania magazine in 2013. If you'd like to buy the special Winter edition, you could order online at QuiltMania, or send me an email, and I'll see what I can do! 
I'm sorry to say that the fabrics used are not longer avaiable.

Northern Quilts kommer til å ha QuiltMania i butikken i 2013. Vi har ikke inne noen av dette spesialnummeret akkurat nå, men det kan bestilles direkte hos QuiltMania eller du kan sende meg en mail, så skal jeg se hva jeg kan ordne!
PS: Det har vært et rush med etterspørsel eller stoffpakke, men disse stoffene er forlengst ute av produksjon, beklager!

3 kommentarer:

Helene Juul sa...

Stort tillykke til dig kære Wenche!
Godt gået!
Til orientering for de evt. interesserede så har jeg i butikken både magasin og også lidt tilbage af stofferne du har brugt til juledugen.

Lise sa...

Gratulerer! Det er hyggelig at du blir lagt merke til "der ute i den store verden" også :-)

Maria sa...

Super sejt. Stort tillykke!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg