Her ble det Luciafeiring på kvelden, med lussekatt-baking av ivrige bakere på kjøkkenbordet.
Yngstemann laget "lussepupp"...
Safran er nydelig krydder... mer av det, takk!
Og så blir det faktisk nok boller til matboksen imorgen.
Vi brukte en oppskrift i en gammel bok- med laaang hevetid- det er viktig!
Lucia Celebration tonight, with afternoon baking of Saffron buns in the kitchen.
Saffron is a wonderful spice- I'd like more of that!
And enough "lussekatter" for lunchboxes tomorrow!
Recipe here.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Populære innlegg
-
Vet du hvordan man lager julepynt i katedralvindu-teknikken? Skal jeg vise deg? Det tar litt tid, med håndsøm og alt sammen, men det er ri...
-
Værsågod, en adventsgave til deg! Her er mine adventsstjerner- jeg bruker dem som glassbrikker under tekopper og glass. Sy mange- og gi ...
-
Og endelig skinner sola! Yes, litt jobb inne på kontoret, og så skal jeg ta lunsjen ute i hagen. Jeg har en drøm om å sette meg ute og sy ...
-
Ja, damer! Nå kjører vi igang med Julehjerte-månedsblokken vår! Stoffene er nydelige, og hvis jeg får si det selv, så synes jeg mønsteret bl...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar