Noen som vet hva man skal gjøre med massevis av grønne tomater?
Chutney? Innlagte tomater på glass? Kan de kokes med noe annet?
For i drivhuset mitt blir de ikke modne nå.
Så jeg har tatt dem inn og lagt dem sammen med norske epler på et fat... i håp om at etylengassen skal modne dem!
Somebody who knows what to do with lots of green tomatoes?
Chutney or something like that?
In my green house they're not getting red, thats for sure. I've brought them inside, keeping them on a plate with norwegian apples. Maybe they'll be red, I don't know.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Populære innlegg
-
Vet du hvordan man lager julepynt i katedralvindu-teknikken? Skal jeg vise deg? Det tar litt tid, med håndsøm og alt sammen, men det er ri...
-
Værsågod, en adventsgave til deg! Her er mine adventsstjerner- jeg bruker dem som glassbrikker under tekopper og glass. Sy mange- og gi ...
-
Og endelig skinner sola! Yes, litt jobb inne på kontoret, og så skal jeg ta lunsjen ute i hagen. Jeg har en drøm om å sette meg ute og sy ...
-
Ja, damer! Nå kjører vi igang med Julehjerte-månedsblokken vår! Stoffene er nydelige, og hvis jeg får si det selv, så synes jeg mønsteret bl...
1 kommentar:
Mine er så grønne som du kan få de. Men har tatt de inn og har nettopp kokt masse grønn tomat marmelade. Supert til grillet svinekjøtt!! Til det meste egentlig, bruk det som andre bruker tyttebærsyltetæy. :)
Legg inn en kommentar