18 juli 2011

Midt i juli! ::: In the middle of July

Heia! Da skal vi skru opp farten litt på bloggen- jeg har hatt sommerferie men nå er det et par ukers arbeid før det blir bittelitt mer ferie. Men noen dager innimellom tar jeg også ferie- det kommer an på hvor mange ordrer det blir i nettbutikken.. og været! Av og til kan man jobbe på kvelden, og så ta fri på formiddagen, det er herlig!


Hi! Time to turn up the speed on this blog! I've had some vacation, but now I will be working thee weeks before I'll have two more weeks summer vacation. But some days I'm off ;-)... it depends on the weather really.

Noen nye prosjekter er underveis- det jobbes nå med design og mønster til en ny månedsblokke, en BOM, i samarbeid med Helene Juul. Vi startet arbeidet i juni, da jeg var i Danmark og holdt kurs, og nå sys det blokker og broderier for harde livet. Vi er kjempefornøyde selv, særlig med det spesielle kantstoffet! Broderiblokkene er flotte, men det er litt arbeid... men fint å ha med på stranda ;-)


I'm working on new designs. New this late summer will be a new BOM, designed together with Helene Juul in Denmark. Blocks & stitchery, we're VERY happy with how it looks sofar! This BOM will be spectacular, and very special.
Lots of work on the stitcheries, but it's nice work on the beach!

3 kommentarer:

Helene Juul sa...

Hvor sjovt. Jeg har netop siddet og lavet et blogindlæg om dit besøg og kursus i Amerikansk Håndsyning. Klem

Maria sa...

Super spændende!

Gitte sa...

Det bliver spændende og se hvad i nu har fundet på :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg