27 mai 2011

Timeglass Sommerduk ::: Hourglass Summer Table Cloth

Nytt mønster i butikken nå; en enkel sommerduk med morsom applikasjon med bittelitt broderi som aksent. Mønsteret er en del av Northern Quilts designabonnement. I mønsteret finner du også en hurtigteknikk for å sy timeglassblokker. Dette er en teknikk som gir svært god utnyttelse av 30cm, og er du abonnent og har sydd duken uten å bruke hurtigteknikken, så vil du ha oppdaget at stoffmengden i abonnementspakken ikke var nok til å sy timeglassblokker på gammelmåten, rett og slett fordi stoffbredden da ikke ble utnyttet godt nok. Men bruker du hurtigteknikken, så er det nok stoff!
Og nå har vi pakket StoffKit inkl-mønster med ennå mer turkis stoff, til 398,- (mer stoff = mer vekt, dessverre... og posten skal visst leve de også!)


New pattern from Northern Quilts; Hour Glass Table cloth for summer! Easy piecing of hourglass-blocks with good use of 12" (30cm) fabric width! Fusible applique, and embrodery accent and decorative quilting with brown thread. At this time the pattern is only in norwegian, sorry! But I guess you could easily understand the numbers, measurements and instructions from the pattern with photographs and pattern sheet.

1 kommentar:

fru heidis puslerier sa...

Hei!

Etter flere timer på rommet mitt, var det endelig klart for det lyse grå stoffet jeg kjøpte i dag...... og tror du det var riktig farge......neida, det er samme mønsteret men i en litt annen tone. Det har løst seg så det ble ikke noe problem, men jeg måtte le litt for det er jo bare typisk da.........

Håper du fikk gjort det du skulle ha gjort i løpet av dagen........

Jeg har jo enda en lang ettermiddag og hele morgen på å pusle litt..... møte på tirsdag, snakkes vel da ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg