10 januar 2011

Godt nyttår og hei på deg!

Nuh! Nå er vi ajour med ryddingen i butikken - nesten - vi holder romjulssalg hvert år og da blir det megatravelt (heldigvis).
Men nå har vi funnet fram farger og stoffer for et lyst og deilig 2011- og nye mønstre er under konstruksjon og ferdigstillelse!
Her er noen inspirasjonsfoto fra butikken:
Grønne farger med ny bok; Lunch Bags: 25 mønstre på fiiine lønsj-poser/flaskeholdere/ matpakkebag:
Nye lekre trådesker fra Rowan, med utvalgte farger av Kaffe Fasett og Amy Butler: 9 stk 200yd sneller, fin maskinquilte- eller håndsømstråd. 100% mercisert langfibret bomullstråd. Vi har kun noen få esker av hver type, så vær kjapp hvis du ønsker deg en slik eske! Prisen er kun kr 289,-/stk (et kupp...)
Jula er ikke helt ryddet vekk ennå; her ser du vårt siste broderuskmønster "Rustikke julehjerter". Her har vi stoffpakker til 369,- inkl. mønster, kroklisser i 3 forskjellige bredder, stoffer og broderistoff, samt ekstra god broderitråd aurifil 12wt. Finnes ikke noe bedre å brodere med,- tro meg, jeg har prøvd mange forskjellige typer!
Kom gjerne innom- vi har åpent tirsdag og torsdag 12-16, og lørdag 10-14! Irene har en velfortjent ferieuke nå, så Wenche er å treffe i butikken denne uka! Velkommen!

1 kommentar:

Kråka sa...

Takk for masse deilig inspirasjon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg