16 november 2010

Novembergleder

Heia! Beklager ingen post på lenge, - men denne måneden har vært hinsides travel hittil.... det er jo bra det, men man skal jo henge med mentalt også!
Nå er det quiltecafe i morgen kveld, onsdag 17.nov, det blir masse fint & gøy & og så skal vi demonstrere søm av små lekre katedralvindu-pynt! En kunde var innom butikken og fortalte og viste fram en slik liten pynt,- hun hadde ikke mønster, men jeg har lett på nett og fant en dårlig engelsk beskrivelse... så da gikk jeg igang med å lage egen variant, endret litt, fant ut noen tips til hva som kan være lurt å gjøre, og vips; klart til demo imorgen.
Mange av dere har kanskje sydd en sånn?
Forslag til navn?

Og så planlegger vi julegavetips på bloggen utover, følg med!
Nå skal vi først sende ut siste del av Julehjerte BOM,- vi er 2 dager forsinket pga. venting på emballasje- beklager - men pakkene kommer!
hei hopp

3 kommentarer:

Helene Juul sa...

Hvor er de fine!

Radka sa...

I look forward to the last BOM, so I can finish my tablecloth:))

Heges quilte- og strikkeblogg sa...

Hei Wenche. takk for et trivelig besøk i butikken din sist lørdag. Stoffene jeg kjøpte ser du i bloggen min. Hvis du scroller et stykke nedover finner du også bilde av "Den sukkersøte sommerduken". Og så vil du sikkert kjenne igjen en del av reprostoffene fra abonnementet deres i åttebladsrosene. Har seks nye jeg skal legge ut nå ... Quiltehilsen fra Hege

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg