15 oktober 2010

Inspirasjon på en fredag

Hei! Idag skal julehjertemønster nr3 ut til abonnenter i inn- og utland!
Stor pakkejobb, men fryktelig gøy!
Vi hadde quiltecafe i går med Dear Jane-tema, foredrag m/ lysbilder og litt fokus på hvorfor denne quilten fascinerer så mange.
Jeg håper noen fikk lyst til å prøve seg!
Man kan jo begynne med noen enkle blokker... og så ender man som meg, helt besatt av prosjektet (for jeg ble det... quiltecafeen 14.okt ble min deadline for å få ferdig alle blokkene, og da sydde jeg som en gal....)

Her er noen fotos fra butikken slik det ser ut nå:
Det grønne hjørnet, med I haven-teppet på utstilling, samt lekre stoffer fra Moda. 
Og litt Dear jane-tema!
Herlige nye stoffer fra Daiwabo i Japan! Noen er vevde strukturstoffer, andre i kraftigere kvalitet- flott til vesker og klær- og noen er i tynn tettvevd quiltekvalitet. Jeg er meget svak for disse fransk-inspirerte barnslige stoffene og de stormønstrede designstoffene!

Herlige stoffruller fra Moda! De er så flotte! Jelly Rolls har 2,5" brede strimler og Honey Buns har 1.5" strimler! Du kan sy et helt sengeteppe på null komma svisj! Vi har også bøker med mange forskjellige mønster på hvordan man syr med jelly rolls.

Flere herlige stoffer fra Moda (vi har ikke bare Moda-stoffer altså, men disse er helt nye og står og venter på utstillingsplass, derfor har jeg fotografert dem)! Grafiske skrift-stoffer og noen fiiiiine fra Pure-kolleksjonen. Vi har også charms-pakker med 5" kvadrater til kun 129,- i Pure-serien, så her skal det bli et fint teppe til en liten gutt!

Og endelig fikk vi Rue St-Germain-kolleksjonen designet av Robyn Pandolph. Nyyyyyydelige rosemønster i korallrødt og aqua. Disse stoffene er brukt til oppslagstavelen "Små små ord av kärlek" som jeg designet for Fat Quarter i september. Da brukte jeg en prøvepakke som jeg fikk på bransjemessen i Minneapolis, for stoffene ble først sendt ut til butikkene nå i oktober! Sånn er det... man klarer ikke alltid å matche publisering av mønstre og utsendelse av stoffkolleksjonene! Men vi har laget småpakker med halve 30cm-biter, 10 stykker i pakken, til kun 209,-. Du vil ikke angre på disse stoffene; prikker, roser, ton-i-ton!

Og så noen flotte stoffer fra M.Miller! Nydelige kremfargede stoffer med skrift og scrapbooking-motiver, med innslag av lavendel og turkise nyanser. I tillegg finnes det stoffer med rosemønster, og sølv og gull-støv, fantastisk flotte til jul! Særlig i kombinasjonen med lin eller halvlin! Jeg har ikke lagt dem ut i butikken ennå, men ring oss (9959-QUILT) hvis du ønsker å kjøpe dem! Prisen er enkle 139,- pr meter, et kupp!

2 kommentarer:

Trinola sa...

Takk for en trivelig og inspirerende kveld ;D
Dere har en flott butikk med trivelig atmosfære --- veldig fine ord også :O) Ha ei fin helg -------

Radka sa...

You have a beautiful shop! I look forward to my no3 BOM arriving:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg