23 juli 2010

Midt i Sverige

En liten tur til midt i Sverige... vekk fra jobb & unger ;-)! Det må til, av og til... for å beholde kjærligheten i en travel hverdag! Tenkte egentlig å kjøre tur til søndre del av Nord-norge, kanskje innom Gäddede og Lierne... men etter å ha lett på nett etter fine overnattingsplasser med en smule luksus og lekkert interiør, og utmerket mat, så ble jeg helt desillusjonert.... beklager! Mange overnattingssteder med selvgjort elghode-arkitektur & villmannspanel og digre skilt som hyler ut om all pizzaen og kebaben de kan tilby, usj. Fjellgård i Jorm med toalett og dusj i kjelleren? Nei takk.Og designhotellet i Østersund åpner ikke før i august!
Så da ble det en kjøretur gjennom Glesbygden i Midt-Sverige, gjennom Østersund til fine Sundsvall. Nydelig by & byens flotteste hotell; ærverdige hotell Knaust! Tips: de har suverene sommerpriser, og service, interiør, og frokost var veldig flott! Og Sundsvall i sommervær er koselig!

1 kommentar:

Klarafina sa...

I denne trappen har det gått en hest visst nok.....
Håper du tar en tur til Östersund også og finner noe du liker. Jeg er derfra og er vel muligens en smule inhabil..... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg