05 juni 2010

Nytt & lekkert til sommeren!

Det bugner av lekre stoffer i butikken! Er du i nærheten av Steinkjer, så ta deg en tur og se! Håper vi kan inspirere deg til å bruke din kreativitet til å skape noe nyttig og fint!

Vi har fått inn mange fine vevde stoffer i rødt, limegrønt, gult og grått/svart. Dette er europeiske stoffer i 150cm bredde, av høy kvalitet. Litt dyrere enn de amerikanske quiltestoffene, men absolutt verdt prisen! En 30cm koster kr 75,- og det rekker laaaang veg!

I USA-bagasjen var det også en bunke med splitter nye Fat Quartere,- vi har laget smakebits-pakker av nye kolleksjoner (som først kommer til høsten),- og nå har du sjansen til å sikre deg noen godbiter! En unik pakke (ingen er likedan)med 5 Fq (biter på 46x55cm) koster kun 179,-.

Vi har nå norske porselensknapper fra Snella & Petronella i butikken. Disse knappene er ordentlig flotte, og kan brukes til vesker, til jakkepynt, til toalettvesker og til veggoppheng. Vi har ikke fått lov til å selge "over nett", kun over disk... men ringer du quiltefonen på 9959-QUILT (99 59 78 45)så skal vi sende til deg! Noen av knappene vil også inngå i våre flotte stoffpakker- nå senest i broderuskmønsteret "Duft av roser".

Jordbærstoffer passer til sommeren! Her er en superny kolleksjon fra Timeless Treasures; prikker, striper og jordbær! Meterprisen er behagelige 139,- pr meter, og vi har quiltesnacks til kr 85,- med 5 stk biter på 20x55cm.

Så, ta dge en tur til lille Steinkjer- vi er i 2 etg i Kongensgata... mellom bokhandelen og Penelope! Opp en trapp og inn en dør- ingenting er som før- for vi holder til i frelsesarmeens gamle festsal, med 4 m under taket og massevis av modeller til utstilling!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg