15 april 2010

Ut på tur igjen!

Hei, nå drar jeg på tur igjen- til Sandane ved Gloppenfjorden! Det er regiontreff med utstilling og butikker, og jeg skal holde foredrag om reproduksjonsstoffer på søndag! Kom og hils på meg! Bilen er stappa full med flotte stoffer og herligheter... mønstre og nye tepper!

For dere som vil ha broderuskmønsteret "Vår i luften"- så sendes det ut sammen med alle ordrer i nettbutikken  nå fram til 1.mai! Jeg gjør mye gratisarbeid ja... og gratismønstre... men jeg har unger som skal ha mat jeg også ;-)

Idag kom det 150 kilo nye varer til butikken, masse nye stoffer, flotte yoyo-maler, skjærematter, skjærekniver, vesketilbehør, veskehåndtak (nå er de prikkete røde ankommet i 16" lengde!) og nye bøker!

Jeg gleder meg til å legge alt ut i nettbutikken, og noen flottingser skal forbeholdes kommende abonnementspakker, både repro, design og broderuskabonnement. Men ønsker du veskehåndtak eller har forespørsler om store skjærematter eller lurer på noe annet,- vennligst ta kontakt med Irene på tlf (sjekk butikksidene for tlf nummer) eller send henne en mail! Hun jobber denne helga, mens jeg er på tur!
Hei hopp!

1 kommentar:

B_Blogg sa...

Se bloggen min, der ligger en liten hilsen til dere i Northern Quilts. mvh Bodil.

www.bodilshobby.blogg.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg