09 mars 2010

sømmelige saker

Heisan! Nå er det full fart i butikken, og hjelpe meg hvor fort tiden går! Snart er det årsmøte i Norges quilteforbund i Tønsberg, og jeg prøver fortvilt å få ferdig 100 nye mønstre og modeller. (Sånn føles det ihvertfall ;-)) Vi skjærer stoffbiter så trådene fyker! Og idag ankom siste forsendelse med stoff & ting & tang som vi skal ha med sørover. Jeg har jobbet med trykking av et mønsterhefte av et svært populært mønster, nemlig "Oldemors fotoalbum", og hvis ikke noe skjærer seg i løpet av de neste dagene, så ser det ut til at alt blir klart til helga 19-21.mars (hurra!)

Det har kommet massevis av gode tilbakemeldinger på gullbukse-veska, tusen takk for det! Håper vi får se noen gullbuksevesker på årsmøtet! Send gjerne foto hvis du har!
Og se på Monicas flotte veske, samme ide omtrent samtidig. Hun har brukt stoffer i rødt og hvitt og blått. Du kan vel sy flere utgaver hvis du har lyst!

1 kommentar:

Sølvi's blog sa...

Hei. Dette hørtes spennende ut. Jeg rota meg forresten inn på monikas side, og derfra inn på ei side der man kan besttille slike bukser. å du hildrane, nå får du travelt med å sy matchende vesker Wenche. God tur sørover forresten.
http://tinyurl.com/yan2vgx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg