26 juni 2008

Re-design

Hm. nytt utseende på bloggen... vi er ikke der ennå, men vi er underveis. Linkene datt ut og ting ble litt hulter til bulter (jeg kan ikke nok programmering, - ennå!)

Irene har ferie, og jeg prøver så godt jeg kan å holde tritt med bestillingene og utsending av abonnement. Designabo er utsendt, og reproabo skal ut denne uka (Helene i Danmark har visstnok fått sendt ut til sine abonnenter!). Det er noen får ledige plasser på reproabo, men venteliste på designabo. Det er ledig på broderuskabo og japanabo (men ikke mange plasser der heller). Abonnementene begrenser seg noe på grunn av tilgang til mengden stoff... vi bestiller direkte fra USA, og jeg er avhengig av å "se" stoffene sammen før jeg setter sammen abonnementspakkene. Da er jeg sikker på at pakkene fungerer mht mønster og farger!
Vi sender aldri ut stoffer fra kun 1 kolleksjon... det blir bare flatt og kjedelig (fordi alle stoffene er "koordinerte", så mister man dynamikken som ligger i valør, farge- og mønsterkontrast! Sy aldri tepper med stoff fra kun 1 kolleksjon,- det blir "pent", men aldri "flott"!)

3 kommentarer:

Ingun sa...

Denne kua var kjempefin, kunne godt tenkt meg mønster

Happy Zombie sa...

Thank you for visiting my blog and translating for me! Wowie zowie... I love your blog!

Lindas Hus.. sa...

Hei!Koselig med nyhetsbrev fra dere.Jeg er en av quiltedammene ute i blogglandia.Masse inspirasjon rundt om kring.
Ha det bra.Hilsen Linda :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg