20 mars 2008

Lykkefugl

wops, der ble det påskeferie! Dvs. ferie og ferie... vi er hjemme og pusser opp hus. Yttergangen og et soverom MÅ bli ferdig nå. Innimellom sys det modeller til årsmøtet på harde livet... man kan jo ikke møte opp der uten å ha noe nytt og spennende å vise fram! Så dere som er glade i broderusk, japanstoffer, ornamentikk, høner, katter, reproduksjonsstoffer, iskrem, rødt & hvitt, og generelt sy-ting... dere kan glede dere, for her blir det MYE nytt! Standen er planlagt til minste detalj...nesten. Forhåpentligvis fikser jeg å snekre noen småhyller!

Designabonnementet er utsendt, og reproabonnementet likeså. Begge er ganske fulle, men det er ikke venteliste akkurat nå, så skriv en mail hvis du er interessert i å delta. "Lykkefugl" er et nytt mønster, en toalettveske med applikasjon. Stoffene er hentet fra en nydelig kolleksjon fra windham. Reproabonnementet har hatt mønster på et stort teppe i medaljongstil. Ønsker du å få mer informasjon om teppet og de foregående pakkene, så kan du ta en titt på http://www.wolffjuul.com/ .

2 kommentarer:

Bunnys Designs, LLC sa...

Hi! I love the purse. I saw you left a comment on my blog bunnysdesigns. Please see the comment and email me. My family is from Norway! Stavanger, Olve, Oslo and lots of other places.

文章 sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg