24 juli 2007

Liten ferie ferdig

Oj... en uke går så altfor fort, og den lille ferieturen nordover til Leka, Brønnøysund, Majavatn og Namsskogan var kjapt overstått. Proppet full med nye opplevelser: Hulemalerier, havgap og hurtigruta, storm og storhav, foss, ferge, fjellørret og fjelltur; Norge er nydelig. Kystriksveien anbefales, det er et konsept som flere burde ha sett og opplevd!

Litt søm ble det også; noen nye broderusker med tema "seinsommer"... tror navnet på mønsteret blir August-broderusk! Jeg prøvde noe nytt denne gangen, broderusk kombinert med needleturn-applikasjon (snu inn sømrommet med nåla ettersom man syr). Kjempemorsomt å sy! Nå mangler bare montering- det skal bli et veggteppe.






11 juli 2007

Fargeglede

Tråd er farge.
Tråd er overflate.
Tråd er tekstur og dynamikk!

Fligenpilz / Fluesopp


Et lite bytte av små sømting... til amerikanske Kristin i Tyskland sendte jeg en nisse, og tilbake kom en aldeles nydelig fluesopp! Hun har et øye for detaljrikdom, den dama...
Er den ikke fabelaktig (fabelhaft!) utført? Se teksturen og overflaten... og duskene er prikken over i'en! Tusen takk, Kristin!


Farger i hagen

Sommeren er her, jeg har såkalt ferie, tomatplantene trives og rosene blomstrer. Endelig kom det litt regn etter noen svært tørre uke... lurer på om moltemyrene er ødelagte? Jeg prøver å ferdigstille noen lappesøm-prosjekter, men akkurat måtte jeg sy skinn-viking-sko til ivrige deltagere på Steinkjers store Vikingfestival (starter på fredag). Mainn' min har fiksa bod, og det skal selges vikingbrød og lykke-elg-smykker, og demonstreres brikkevev, slentring av bånd og reip!


01 juli 2007

Sommerdager...

Hei,- snart er det ferietid! Jeg har hatt det travelt i butikken den siste tiden- men nå begynner vi på Northern Quilts å føle at vi er sånn noenlunde ajour med abonnementer og varer. Det kom 5 kolli med flotte stoffer og utstyr nå på fredag, og mye av det er tilgjengelig allerede i nettbutikken.
Noen av de nye stoffene skal få være med til neste designabonnement, som kommer til høsten, mens andre skal få være overraskelser i nettbutikken! Kommer du innom på en lørdag, så kan du få se! (Vi holder åpent ALLE lørdager i juli og august! Det skjer mye på Steinkjer disse helgene; Landsskytterstevnet, Vikingfestival, Martna og Steinkjerfestival,- og selvfølgelig Olsokdager på Verdal, så du kan gjerne ta et feriestopp i Steinkjer!)
Reproabonnementet sendes ut nå i disse dager,- og teppet har vært med på stranden! Lukkekanter er faktisk OK å sitte å sy når man har strandstol, kaffe, selv-lekende unger og varm kveldssol over horisonten... og svabergene i SørBeitstad er ekstra vakre ved solnedgang. Lange skygger og myke linjer!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg