01 juli 2007

Sommerdager...

Hei,- snart er det ferietid! Jeg har hatt det travelt i butikken den siste tiden- men nå begynner vi på Northern Quilts å føle at vi er sånn noenlunde ajour med abonnementer og varer. Det kom 5 kolli med flotte stoffer og utstyr nå på fredag, og mye av det er tilgjengelig allerede i nettbutikken.
Noen av de nye stoffene skal få være med til neste designabonnement, som kommer til høsten, mens andre skal få være overraskelser i nettbutikken! Kommer du innom på en lørdag, så kan du få se! (Vi holder åpent ALLE lørdager i juli og august! Det skjer mye på Steinkjer disse helgene; Landsskytterstevnet, Vikingfestival, Martna og Steinkjerfestival,- og selvfølgelig Olsokdager på Verdal, så du kan gjerne ta et feriestopp i Steinkjer!)
Reproabonnementet sendes ut nå i disse dager,- og teppet har vært med på stranden! Lukkekanter er faktisk OK å sitte å sy når man har strandstol, kaffe, selv-lekende unger og varm kveldssol over horisonten... og svabergene i SørBeitstad er ekstra vakre ved solnedgang. Lange skygger og myke linjer!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg