11 desember 2007

Tenn et lys

Hei! Long time, no see! Vært travel sjø.... unga, mainn, jobb å hus.... men innimellom glimter det til og så får man produsert noe ved symaskina! Det siste er årets julegave til alle nyhetsbrevsabonnenter hos Northern Quilts (er du ikke på lista? Jammen, så kom igjen og meld deg på da?!!): gratismønsteret "Tenn et lys", med broderusk og applikasjon! Noen har vært kjapt ute og sydd det allerede; Gudrun i Sverige med sitt herlige fargevalg, se her:
Og så har Torunn i Norge latt seg inspirere til en miks av mønster-finurligheter: Glassbrikkene fra høstmønsteret kombinert med hjertesnurrene fra broderuskene:

3 kommentarer:

Timotei sa...

Hei Wenche!
Dette broderusket var så fint! Tenkte å stikke innom butikken din i morgen og kjøpe en sånn "startpakke" for broderusk slik at jeg hadde litt håndarbeid i juleferien. Men tidligere denne uka oppdaget jeg at dere hadde stengt denne lørdagen! Så jeg skyndta meg å sende inn en bestilling (tror det var på tirsdag) og allerede i dag var pakken her! Det kaller jeg superrask levering! Nå gleder jeg meg til å sette i gang!

Ønsker deg og dine en GOD JUL og et GODT NYTT ÅR!
Juleklem fra Rannveig.

Berit sa...

Titter inn for å ønske deg, din familie, og dine medhjelpere en riktig God Jul!

Syersken sa...

Hei,er innom for å skryte litt av alle de flotte broderuskene du har laget.Har allerede sydd flere av de. Vil benytte annledningen til å ønske deg er riktig Godt Nytt År.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg