27 april 2015

Nye mønstre ::: New patterns

To nye mønstre er kommet nå: Hjertelig Velkommen veggteppe med broderusk og applikasjon, og Prima Prosjektmapper med praktisk glidelåslukking og gjennomsiktig vinylframside.


 Hjertelig Velkommen har applikasjoner med fugl og hjerte, teksten er brodert og så er det brodert detaljer etter at applikasjonene er ferdige. Jeg har brukt applikasjonspapir og det utmerkedet verktøyet appliquick, som gjør at man kan forberede små applikasjoner uten at lim smitter over på fingrene og slik at alle spisser og detaljer blir så bra som mulig. Bakgrunnen er quiltet før applikasjonene er sydd. Jeg sydde med needle-turn, men du kan selvfølgelig sy maskinapplikasjon og vliesofix- det går nok kjappere!
Broderiet er gjort med aurifil 12wt, i forskjellige nyanser av gylden, grønn og støvet blått og grått. Bruk det du har, eller kjøp vårt startKit med stoffer og 4 stk fager av aurifil 12wt, til 449,-/ pr kit. Finnes i nettbutikken.


New patterns are finished now (only in norwegian text, sorry), Hjertelig Velkommen wall hanging with stitchery in aurifil 12wt and applique using applique paper, apliquick tools and needleturn.


Prima prosjektmapper is a pattern for project bags with appliqued blocks, pieced blocks and a vinyl front, with a super easy zipper on top and contrasting binding. Use zipper on a roll!


Prima prosjektmapper er sydde mapper med applikert og sydde blokker, med gjennomsiktig vinylframside og en superenkel og praktisk glidelåslukking øverst! Det er applikerte blokker sydd med symaskin og vlieslofix, og på baksiden er det en fin stjerneblokk med restebiter. Passende for en quiltedame!
Mappene har vinylframside, og jeg brukte glidelås på rull for å sy glidelåsen på toppen.

Vi har både mønster og start-kit i nettbutikken, så du kan komplettere med flere stoffer og glidelås. Tynn syntetvatt ligger mellom framside og baksideblokk.

Herlig å ha fine prosjektmapper til alle mine håndsøms- og broderiprosjekter! Disse skal jeg ha med på tur på quiltemøter og når jeg skal på messe i USA! Kjetk å ha håndarbeid på flyet!


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg