21 februar 2007

Jeg vil ha en liten hund...

Eller ku eller høne? De populære målebåndene er kommet inn igjen, og hunden er spesielt søt, med et lite kjøttbein som målebåndstopper. Foruten målebånd er det kommet nye varer inn i butikken, og Irene har gjort seg flid med å lage de lekreste stoffpakker. Altfor mye stoff, altfor lite tid... eller er det bare spørsmål om prioritering?

15 februar 2007

prikker i massevis

En fasinasjon for prikker i alle størrelser og fasonger: Slike stoffer funker utmerket sammen med nesten alt annet, og de er suverene "blenders" i blokker. Og denne hvite enkelheten, grafisk og luftig,- rene & pene. (De så nye de stoffene... så de står ennå med plastomslag!)

13 februar 2007

Broderusker fra Mosjøen

Anne Lise sendte meg fine foto fra Mosjøkurset: se her! (Og ja, det er meg i grå kjole, ivrig viftende og demonstrerende...)

02 februar 2007

Mosjøen-kurset

Hei! Takk for artig kurs i Mosjøen: FLINKE, hyggelig damer og veldig god stemning! Takk for fine tilbakemeldinger og trivelig samtale! Hjemturen gikk bra, men jeg gikk ned for telling med forkjølelse/feber denne uka, samt at nettleverandøren fikk hikke... så det ble ikke noe blogging før idag.
Irene kom hjem fra Brasil på tirsdag, og det har ankommet 10 kolli med nye varer, så nå skal vi rydde i butikken, legge ut nytt i nettbutikken og forberede oss på årsmøtet i mars! Det kommer splitter nye BOM's... i egen design! + mange nye mønstre med broderusker. HEi hopp, klem fra wencheRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg