21 januar 2007

Søndagsskitur

Friske unger i full fart! Wilhelmine er blitt så flink til å kjøre fort nedoverbakke. Det var en smule kaldt idag, med 6minusgrader og puddersnø. Etter skitur: Varm kakao med krem og appelsin... og blåbærmuffins! Hurra!


lørdag i butikken

Fin lørdag i butikken! Og nå er handiquilteren oppe i gang,- vi driver egentrening så vi blir flinke nok til å holde kurs og demonstrasjoner for andre som vil lære å bruke den. Det er utrolig morsomt å quilte med den,- full speed på maskina og jevne bevegelser gir bra resultat. Fort går det, så jeg regner med at et sengeteppe kan quiltes i løpet av et par timer, kanskje? Oppspenning tar litt tid, og da er det lurt å være 2, særlig hvis toppen er stor.

Her ser du den hvite krakken min med quiltet trekk... det er mine røde sekskanter som pryder krakken! Frihåndsquiltet med røde blomster i ca halvparten av sekskantene.

Det ryr inn med nye stoffer, mye prikker og småmønstret, noen flotte røde/hvite og endel 30talls-stoffer. Det tar litt tid før de kommer i nettbutikken,-det jobbes med en ny nettbutikkløsning og det er så mye som skal på plass før jeg blir fornøyd!18 januar 2007

de små tingene

Fotografering av elementer på kontoret mitt... boksen med blyanter, tegningen på tegnebordet. Og idag fant jeg ut hvordan man kan kutte fotos så de får avrundede hjørner! Den dagen man ikke lærer noe nytt, den dagen er ikke verd å leve!

14 januar 2007

Vinter endelig...

Dette gjorde vi idag: Trym, 2 1/2 år fikk endelig prøve å gå på ski... åh glede! De andre fyker rundt og nyter frisk, hvit snø. Mammaen foreviger stunden, og roper "Kom igjen! Kjempebra! Opp igjen! til små unger som trenger oppmuntring når det floker seg med disse flate pinnene under føttene. Hm. Var det ikke sånn at skiene var på da de ble født?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg