28 september 2014

Winterfall julestoffer ::: Winterfall Christmas fabrics

Winterfall fabric is the first Christmas collection I designed for Lecien Fabrics! 
This collection have done very well, sold a lot, and some prints are now completely sold out!
A lot of patterns have been done, and I believe you will find this collection in your local quilt shop.
Runa made this table runner & pot holder set!


Winterfall er den første julekolleksjonen jeg har designet for Lecien Fabrics, og den har gjort det meget bra. Noen av printene er så helt utsolgt og umulig å få tak i noe mer, så finner du stoffene hos din lokale quiltebutikk, kjøp dem! Masse mønstre er blitt laget, og Runa har designet dette settet med bordduk og nydelige grytekluter.


Jeg laget mønstre på flere store tepper, og broderte løpere og puter. Jeg skal ned til Danmark nå til helgen for å holde kurs, og originalmodellene blir med, så kan kursdeltagerne se originalene på nært hold!
Hjertekurv-quilten er den mest populære, og i butikken har vi kun 1 stk stoffKIT igjen. Men jeg vet at flere andre norske quiltebutikker har stoffer til teppet, så spør dem om de kan sette sammen stoffer til ditt teppe!



Her er stoffKIT til julesang-løperen. Jeg brukte Aurifil 12wt i dyp julerød til broderiet.
This is the fabricKIT for the Christmas Song table  runner, (pattern only in norwegian, sorry), I have used my favourite Aurifil 12wt deep red 2260... I just love it! This red color with also feature in my next Christmas collection!



 I MyQuilt magasin 3/14 finner du mitt lille stabburs-veggteppe, sydd med massevis av småbiter og i papirsøm! Alle underlagene finner du i magasinet. Veggteppet kan du bruke til juelpynt, eller kanskje et oppheng for julepost, eller sy på noen knapper, slik at du kan sy matchende kopp-underlag og henge på?
Jeg vil gjerne se din utgave av teppet, så send meg gjerne et foto, eller smell det inn på FB!

My Norwegian Farm House (Stabbur is a small storehouse for meat, bread, flour...), in the latest issue of Norwegian MyQuiltMagazine! All made with Winterfall scraps, and paper piecing/ sew on paper.


Summer recap 2014 ::: Sommeren 2014

Hi, have you missed me? I've got an email form a lady who asked me why I did'nt do any blog posts any more... well, this summer have been so busy at Northern Quilts! And the weather was so good... so I did a little bit of vacationing... but the main reason? 


Facebook and Instagram are a much easier way to connect with customers and people out there! Easier to update, easier to get the photos out, easier to get instant feedback and questions from you!




Hei- har du savnet meg? Eller bare droppet å lese bloggen? 

Jeg fikk en epost fra en dame som lurte på hvorfor jeg ikke oppdaterte bloggen i sommer... øh, mest fordi sommeren har vært så ekstremt travel. Og været var så bra... så jeg prioriterte feriedager og strandliv... men den viktigste grunnen? Det er at Facebook og Instagram er så mye enklere å bruke for å komme i kontakt med kunder og andre intresserte syere ut i verden! Det er så enkelt å oppdatere, enkelt å sende/poste foto, og få tilbakemeldinger og spørsmål fra dere. Så derfor. Det betyr nok at bloggen blir noe nedprioriert i sommer, men jeg beholder den ennå, slik at jeg kan bruke den til kurs, mer informasjon og flere foto! Det kommer morsomme prosjekter fremover!


Summer was great. Here are som snapshots:
Sommeren var herlig!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg