24 mars 2010

Årsmøterapport!

Hvordan gikk det? Veldig bra!
Vi ankom, hele og pene, på torsdag kveld, fikk satt inn alle møbler og tonnevis med utstyr... rigga på fredag formiddag, hadde butikk fra fredag til søndag, pakket ned alt sammen, dro slitne opp til MayBritt for overnatting (tusen takk may britt!) og reiste videre hjem på mandag.
Heldigvis var dte noen som hjalp oss å bære opp alt pikkpakket til butikken i 2etg! Igår fikk vi pakket ut fra esker og bokser, vasket hele butikken og nå er det fint ommøblert og det skal bare pyntes og fikses, og så er vi klare for vårsesongen! Kom å se! :-)

16 mars 2010

Årsmøte i Tønsberg

Tjo ho! Vi pakker stoffkits, printer mønstre og syr lukkekanter på harde livet! Northern Quilts tar turen ned til årets NQF årsmøte i Tønsberg - langt å reise, - men det blir nok morsomt! Vi tar med oss halve butikken (det føles i hvertfall slik). Til alle kursdeltagere (de som får "gottepose") på årsmøtet har jeg tegnet et lite broderuskmotiv, og May Britt har sydd det opp allerede! (Hun  har ansvaret for pakking av gotteposene, nemlig :-)) Vi vurderer å kjøre samme motiv som gratismønster til alle kunder en måneds tid fremover! Vil du ha det?

09 mars 2010

sømmelige saker

Heisan! Nå er det full fart i butikken, og hjelpe meg hvor fort tiden går! Snart er det årsmøte i Norges quilteforbund i Tønsberg, og jeg prøver fortvilt å få ferdig 100 nye mønstre og modeller. (Sånn føles det ihvertfall ;-)) Vi skjærer stoffbiter så trådene fyker! Og idag ankom siste forsendelse med stoff & ting & tang som vi skal ha med sørover. Jeg har jobbet med trykking av et mønsterhefte av et svært populært mønster, nemlig "Oldemors fotoalbum", og hvis ikke noe skjærer seg i løpet av de neste dagene, så ser det ut til at alt blir klart til helga 19-21.mars (hurra!)

Det har kommet massevis av gode tilbakemeldinger på gullbukse-veska, tusen takk for det! Håper vi får se noen gullbuksevesker på årsmøtet! Send gjerne foto hvis du har!
Og se på Monicas flotte veske, samme ide omtrent samtidig. Hun har brukt stoffer i rødt og hvitt og blått. Du kan vel sy flere utgaver hvis du har lyst!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg