25 februar 2010

Gullbukse-veske!

Inspirert av de norske culing-guttas fremragende innsats de siste dagene i OL: tararaaaaa: Gullbukse-veske!
Vi får satse på at de tar gull... eller noe lignende... buksene deres er ihvertfall flotte! Og mønsteret er som skapt til lappeteknikk, så jeg har sydd en gullbukse-veske. Det beste av alt: Ønsker du en tilsvarende veske, så kommer det et gratismønster ca neste uke... som pdf-fil! Vi sender det ut til alle nyhetsbrevsabonnenter, så MELD DEG PÅ NYHETSBREVET (om du ikke er der allerede!)

22 februar 2010

Påsketanker

Butikkene begynner å få gule og grønne farger... og jeg kjenner at det skarpe sollyset i februar bringer bud om varmere tider! Ute er det søren meg 20minus... Hønene sitter på hønsehusbrua og soler seg! Jeg sitter inne med haugevis med broderusker... og lurer på om det snart er påske eller vår eller noe sånt.
Til uka tror jeg, kommer magasinet Fat Quarter med et Northern Quilts påskemønster! Her ser du en smakebit:

21 februar 2010

Stille søndag- men vi er på Facebook!

Stille søndag med søm og stitchery (nye broderuskmønstre under arbeid), vinterferie og vannkopper. Ikke jeg da... men småbarna i huset. Heldigvis har man bare vannkopper en gang i livet!
Jeg har oppdatert butikken med noen nye supre merkepenner og nye farger av broderitråd Aurifil 12wt. Vi selger stadig ut av de mest populære fargene (julerød, grønn, dyp gråblå og svart). Neste broderusk skal være med en melert tråd,- jeg gleder meg til å begynne å sy modellen!
Så er Northern Quilts endelig på Facebook! Mange kunder og venninner har mast og spurt... men jeg har vært tilbakeholden. Men åkei da... nå er vi der! Så får man finne på noen spennende aktiviterer etterhvert,- kanskje gratismønstre eller noe? Kanskje har du et forslag til hva vi kan gjøre på Facebook? Post et innlegg på veggen vår da! Bli tilhenger! (For det er jo ikke noe morsomt hvis det ikke er mange å snakke med!)

19 februar 2010

Småtterier på en fredag

Behov for et nytt prosjekt? Ikke denne jenta nei! Likevel setter jeg igang med ny søm, selv om det bugner av tepper og ting som jeg burde gjort ferdig. Men jeg tenker at jeg er en person som fint kan holde på med flere prosjekter samtidig,- det blir ihvertfall ikke kjedelig på den måten! Nå kom det en ny linjal til butikken, og den har jeg lyst til å prøve. Petal Shape-linjal, for å sy blomsterformer med buet avslutning. Spissen er 45grader, så 8 blad danner en hel sirkel. Så kom det også noen nye yoyo-maler, såkalt 3D-maler, så yoyoene bli fyldigere og ikke flate. Det er for å lage sommerfugler! Jeg syr et hjerteteppe til årsmøtet, og der skal det være yoyoer som pynt på teppet! Jeg hadde tenkt hjerter i forskjellige størrelser, men en sommerfugl er det nok plass til ;-)
Og så, her er et snik-foto av et prosjekt som kommer i et quilteblad!

15 februar 2010

Maskinquilte-kurs!

Vi holder en serie med introduksjonskurs til frihånds maskinquilting! 3 intense timer med tips & triks, gode råd, enkle øvelser og et nyskrevet kompendium med foto og mønstereksempler! Kurset er rimelig, kun 300,- for kvelden. Det er ledige plasser på formiddagskurs den 18.feb, kl 09.30 til 12.30, og så er det ledige plasser på kveldskurs søndag 21.feb, 17.30 til 20.30. Ta mailkontakt eller ring!

12 februar 2010

Herlige farger

Idag er det overskyet og hvitt-hvitt-hvitt her midt i Trøndelag: så her er et fargeklatt-foto fra Sverige! Jeg blir så glad når jeg får tilbakemeldinger fra kunder, og her har Gudrun brukt en del av katte-strikkekurven-mønsteret fra Northern Quilts og laget en flott mappe (som skal sendes til en tjei i North Carolina i Usa!)
Ha en fin fredag! Nå skal jeg jobbe oppdatere butikken, pakke ordrer og skrive kursmateriell til et kurs i frihånds-maskinquilting!

03 februar 2010

katta klore

Visste du at En + En som regel blir mer enn to? Det vet jeg!
Her er katta Kivi i full aksjon... han er sjefs-inspektør av alle esker og kartonger. Særlig når de kommer fra USA eller Japan og lukter merkelig!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg