28 november 2009

Gratismønsteret er sendt ut!

Nå har jeg sendt ut jule-gratismønsteret 2009 til alle nyhetsbrevsabonnenter! (Så hvis du ikke er påmeldt nyhetsbrevet, så har du gått glipp av noe... men du får en sjanse til, hvis du melder deg på innen 6.desember! )
Her er det gratismønster på forskjellige jule-småtterier: Julemerkelapper, opphengshjerter med applikasjon, broderte merkelapper til bretteposer (oppskrift på bretteposer får du også) og forslag til hvordan linservietter og kjøkkenhåndduker kan applikeres med japanske stoffer. Vi har stoffpakker i butikken, med tråd og bånd og tilbehør.
Jeg lette byen rundt etter fine kjøkkenhåndklær... det er jammen ikke lett å finne noen som er enkle og elegante. De fleste er skrikende rutete, eller så løst vevd at det er umulig å sy på dem, eller så skjevt faldet at det knapt er til å tro. Men man får hva man betaler for, og jo billigere, jo dårligere kvalitet. Men jeg fant noen lekre lyse kjøkkenhåndklær fra Villa Collection hos Mathildes Verden, på hjørnet i Kongens gata... i nabobutikken! De hadde også de lekreste linservietter, som godt kledde en hjerteapplikasjon i rustikk stil. Stoffpakkene finner du i butikken!

26 november 2009

Møt Vin-Helge!

Vin-Helge skulle egentlig vente til mars neste år... men på grunn av heftig pågang og mange telefoner etter at mange damer hadde sett en elgutgave av vin-kua på Norge Rundt, så måtte han bli født litt tidligere enn planlagt! Nå er han her... staselige kar, med gevir på snei. Du kan sy ham med et grønt fikenblad - da er han sjenert - eller du kan sy ham med en rundt skyteblink på magen, da er han en tøff elg! Mønster finnes i butikken, samt stoffpakke med passende stoffer! Mønsteret finnes nå også hos endel av våre forhandlere. Spør i din lokale quiltebutikk!

Irene har sydd noen flotte modeller og brukt de nye strykemerkene våre: Et søtt julepostoppheng, og en lekker omslagspose til en pakke servietter! En fin julegave eller vertinnegave det der... finn noen fine servietter og et par stoffer som matcher, og sy en pose med brettekant og et nydelig strykemerke som pynt!




19 november 2009

Snart jul...

Som julekvelden på kjerringa! Nå igjen! Vi har begynt litt da... med juleverksted på siste quiltecafe; tvangssying og håndsøm! (Men jeg tror de hadde det hyggelig likevel!)
Dette julehjerter-09-mønsteret sendes ut som gratismønster til alle nyhetsbrevsabonnenter i slutten av november, så kom igjen og meld deg på! (Det vil blir sendt ut som nedlastbar pdf-fil. Du trenger adobe reader for å lese fila. Hvis du ikke vet hva det er, så spør noen datakyndige!)

Og ellers: Full fart i butikken, vi har åpent alle lørdager fremover til jul. Muligens stengt 19.desember, vi har ikke helt bestemt det ennå.
Nyhet: Vi har fått produsert våre egne strykemerker! Topp kvalitet, enkel overføring med strykejern til ønsket stoff. Disse legger vi snart ut for salg i butikken.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg